Az Office 365 egy olyan felhő alapú szolgáltatáscsomag, melynek használatával Ön bárhonnan, bármikor elérheti a felhőben  tárolt e-mailjeit, naptárjait,megoszthat fájlokat munkatársaival, létrehozhat saját céges webhelyeket, valamint használhatja az egyik legkorszerűbb Internetes kommunikációs csomagot úgy, hogy mindezekre a Microsoft Office 365 99,9%-os rendelkezésre állást biztosít. Így nagyvállalati környezetet használhat, hogy a munkáját biztos informatikai háttérrel végezhesse, mindezt kedvező, havidíjas előfizetéssel.

Próbálja ki most 30 napig díjmentesen! Klikkeljen! Segítünk beállítani, megtanítjuk használatát.
Ha bárhol elakadna, hívjon bennünket! +36 1 782 0073

Exchange Online

Exchange Online egy felhő alapú levelezőszervert biztosít, megtartva a saját szerver előnyeit és funkcióit. Így Ön továbbra is használhatja a megszokott név@cégnév.hu típusú e-mail címeit, megoszthatja a saját naptárát kollégáival, vagy akár időpontokat vihet fel másokéba. Központi helyen tárolhatja névjegyalbumát, ami automatikusan frissíthető számítógépén, laptopján és okostelefonján. Ráadásul mindehhez minimum 25GB-os, nagy méretű postafiókot kap az előfizetésekhez.
Az Office 365 által nyújtott szolgáltatások olyan nagyvállalati színvonalat jelentenek, ami a kisvállalatok számára csak hatalmas beruházással, és folyamatos fejlesztésekkel lenne elérhető. Az Office 365 bevezetésével nagy kezdeti befektetések nélkül használhatja mindezen szolgáltatásokat.

Sharepoint Online

Sharepoint Online használatával, programozási ismeretek nélkül hozhat létre saját céges belső weboldalt, ahol megoszthatja munkatársaival és partnereivel fájljait. Sőt akár a webböngészőben szerkesztheti is azokat. A belső webhely segítségével a csoportmunkát akár otthonról is végezhetik kollégái, miközben egymással a Lync Online szolgáltatással beszélgethetnek, vagy chatelhetnek.

Lync Online

Lync Online szolgáltatásaival a kommunikáció a felhasználók számára egy új, színesebb élményt fog jelenteni. A Lync Online lehetőséget biztosít akár HD minőségű videokonferenciák megtartására, beszélgetésekre, csevegésre plusz költségek nélkül, akár olyan partnereivel is, akik nem rendelkeznek Office 365 előfizetéssel. A Lync telepíthető a legtöbb okostelefonra és táblagépre is, így útközben is azonnal megkapja üzeneteit.

Ha nem rendelkezik Microsoft Office licenccel, akkor választhatja az E3-as csomagot, amelyhez ingyenesen kap Office 2010 Professional Plus szoftvert, amit egy felhasználó, akár 5 eszközén is telepíthet!
A szünetmentés és gördülékeny átállás érdekében lehetősége van a már meglévő levelei, adatai és fájljai migrálására az Office 365 rendszerébe! Amennyiben ebben, vagy akár a bevezetésben segítségére van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!Office 365

  • Segítünk felmérni
  • Segítünk bevezetni
  • Ingyenes próbahónap

Próbálja ki!

Ha elakadna a regisztráció során, hívjon bennünket. Segítünk!

Hívjon bennünket!
+36 1 782 0073
hello@cloudfarm.hu

  • Nincs szükség szerverre
  • 25GB postafiók
  • Bárhonnan elérhető
  • Céges weboldal
  • Csoportmunka támogatás
  • 10GB tárhely a fájloknak
  • Fájlok létrehozása és szerkesztése webböngészőben

Office 365 bevezetés