Office 365 oktatási célokra

Ha meg szeretné tudni, hogy a Microsoft Office 365 miként biztosítja a felhőalapú szolgáltatások hatékonyságának előnyeit bármilyen méretű oktatási intézmény számára, azt tanácsoljuk, hogy vegyen részt az Office 365 E csomag (közép- és nagyvállalatoknak) kipróbálásában. Mivel az oktatási célokra szánt Office 365 szolgáltatáshoz nem készült próbaverzió, az E3 csomag 30 napos próbaverziójában hasonló tapasztalatok szerezhetők, mint az oktatási célokra szánt Office 365 szolgáltatásban.

Ez a megfelelő választás az intézmény számára?

Az E3 csomag próbaverziója az oktatási célokra szolgáló verziót igénylő ügyfeleknek csak értékelési célból áll rendelkezésre. A próbaverzió nem alakul át az Office 365 oktatási célokra szolgáltatás termékverziójává. További információért, kérjük, forduljon a Microsoft ügyfélmenedzseréhez vagy partneréhez.

 Az Office 365 előnyei

A Microsoft Office 365 oktatási célokra a felhőalapú szolgáltatások hatékonyságát nyújtja az oktatási intézményeknek, hozzájárul az idő és a költségek megtakarításához, ugyanakkor növeli a diákok, valamint az oktatási intézmény hatékonyságát. Az Office 365 oktatási célokra az ismerős Office asztali alkalmazáscsomagot egyesíti a Microsoft következő generációs kommunikációs és együttműködési szolgáltatásainak online verzióival. Az Office 365 oktatási célokra egyszerűen használható és könnyen felügyelhető – mindezt a világszínvonalú szolgáltatótól elvárható robusztus biztonság és garantált megbízhatóság támasztja alá.

  • Segítünk felmérni
  • Segítünk licencelni
  • Segítünk bevezetni
  • Segítünk támogatni

 

Hívjon bennünket!
+36 1 782 0073

hello@cloudfarm.hu

Tanulás szinte bárhonnan

Az Office 365 lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy online, vagy az Office asztali alkalmazásokkal csatlakozás nélkül dolgozzanak PC-ken vagy Mac számítógépeken. Ha épp nincs a kampuszon, hozzáférhet a beérkezett üzenetekhez az Outlook Web App alkalmazással, megtekintheti és szerkesztheti feladatait az Office webes alkalmazásaival (elérhető egyes csomagokban), vagy csatlakozhat egy online osztályhoz a Lync Web App alkalmazással. Folyamatosan kapcsolatban maradhat a többi diákkal vagy oktatóval, hiszen sokféle eszközzel férhet hozzá az erőforrásokhoz.

Minimális betanulási idő

Az oktatók és a diákok azonnal hatékonyak lehetnek, mivel az ismerős Office-eszközökkel dolgoznak, amelyekben eddig is bíztak. Az Office alkalmazások Office 365 rendszerrel integrált funkciói „egyszerűen csak működnek”, bonyolult telepítés vagy konfigurálás nélkül.

Anyagi felelősségvállalással szavatolt 99,9%-os rendelkezésre állási garancia

A levelei, dokumentumai és szolgáltatásai rendelkezésre állnak, amikor szüksége van rájuk. Az Office 365 szolgáltatásait globálisan redundáns adatközpontok teszik elérhetővé, amelyeket több rétegű biztonsági megoldások és szigorú adatbiztonsági előírások védenek. A további védelmet, például a magas rendelkezésre állást, a redundancia és a replikálás biztosítja.

Kevesebb igény informatikai támogatásra

Csökkentse a levelezési és együttműködési kiszolgálók felügyeletére fordított időt és energiát az Office 365 felügyeleti kezelőfelületével. A szerepalapú hozzáférés-vezérlés lehetővé teszi az informatikai részleg számára meghatározott felügyeleti feladatok végrehajtási jogosultságának delegálását mások számára. Az Office 365 szolgáltatás állapotának elérését biztosító portál és az RSS-hírcsatornák naprakész információkkal szolgálnak a szolgáltatás rendelkezésre állásáról.

Folyamatosan rendelkezésre álló támogatás

A Microsoft büszke arra, hogy egyes Office 365-csomagokhoz folyamatosan rendelkezésre álló globális támogatást nyújt. A szolgáltatás-rendszergazdák bármikor létrehozhatnak támogatási kérelmeket, vagy hívhatják a világ különböző pontjain található támogatási központok bármelyikét. A támogatás számos országban helyi telefonszámon is hívható, és sok nyelven elérhető.